ELAZIĞ / MERKEZ - Çatalçeşme Borsa İstanbul Ortaokulu

Ock

Okulumuzda; öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile  "Dönem Sonu Haftası Etkinleri" yapıldı ve karneler dağıtıldı.

Ekm

Okulumuzda, Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuzda velilerimizin katılımı ile "Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı" yapıldı.

Ekm

Okulumuzda,Tübitak Bilim Söyleşisi kapsamında öğrencilerimize yönelik Dr. Ebru Karaköse tarafından "Havacılık ve Uzay Bilimleri Söyleşisi" etkinliği yapıldı.

Ekm

Rehber Öğretmen Nisanur YILMAZ koordinesinde okul öncesi kademesine iletişim becerisi hedefine yönelik etkinlik yapıldı.

Ekm

Okulumuzda, Rehber Öğretmen Nisanur Yılmaz tarfından 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik "İletişim Becerileri Etkinliği" düzenlendi.

Ekm

Okulumuzda, Rehber Öğretmen Nisanur Yılmaz tarafından 5. sınıf öğrencilerine yönelik "Kişisel Güvenliği Sağlama Programı" kapsamında  öğrencilerin hangi durumlarda kimlerden yardım alınacağı etkinliği düzenlendi.

Ekm

Okulumuzda, "Mevlid-i Nebi Haftası" etkinlikleri kapsamında, koridorlarımız öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından süslendi.

Eyl

Okulumuzda Rehber Öğretmen Nisa Nur YILMAZ tarafından 5. sınıf öğrencilerine yönelik "Rehberlik Servisi Tanıtım Semineri" programı düzenlendi.

Eyl

Okulumuzda Rehber Öğretmen Nisanur Yılmaz tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik "LGS Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı.